Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşam mücadelesini kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı

Karabük’te, KARDEMİR A.Ş. işçilerini taşıyan ve bir ay önce freni boşalan servis midibüsünün yol kenarındaki eve çarptığı, 4 kişinin öldüğü kazada 1 aydır yaşam mücadelesi veren işçi İsmet Küçükzoroğlu (44), son yolculuğuna...

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2018 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2018 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yaşam mücadelesini kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı

Karabük’te, KARDEMİR A.Ş. işçilerini taşıyan ve bir ay önce freni boşalan servis midibüsünün yol kenarındaki eve çarptığı, 4 kişinin öldüğü kazada 1 aydır yaşam mücadelesi veren işçi İsmet Küçükzoroğlu (44), son yolculuğuna uğurlandı.

21 Ocak tarihinde Kurtuluş Mahallesi’nde meydana gelen kazada, 24.00 - 08.00 vardiyası için işçi götüren Şükrü Parlakçı idaresindeki 78 S 0293 plakalı servis midibüsü, rampa aşağı inerken freninin boşalması sonucu kontrolden çıkıp, yol kenarındaki eve çarpmıştı. Sürücü Şükrü Parlakçı ile işçilerden Saffet Toğlu, Osman Özdemir ve Yasin Çelikkafa’nın hayatını kaybettiği kazada İsmet Küçükzoroğlu da ağır yaralanmıştı. 1 aydır tedavi gördüğü Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşam mücadelesini kaybeden işçi Küçükzoroğlu için KARDEMİR haddehane meydanında cenaze töreni düzenlendi.

Burada düzenlenen törene, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, KARDEMİR Yönetim Kurulu üyesi Kamil Güleç, Genel Müdür Ercüment Ünal, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz ve işçiler katıldı.

Burada kılınan cenaze namazının ardından İsmet Küçükzoroğlu’nun cenazesi, Küpler Mezarlığı’nda toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.