Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yasak nedeniyle il değiştiremeyince gelini üst geçitten aldı

KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İLLER ARASINDA YOLCULUĞUN YASAKLANMASI NEDENİYLE İSTANBUL’DA YAŞAYAN DAMAT, KOCAELİ’NİN ÇAYIROVA İLÇESİNDEKİ GELİNİ, TUZLA SINIRINDAKİ ÜST GEÇİTTEN ALDI.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2020 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2020 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yasak nedeniyle il değiştiremeyince gelini üst geçitten aldı

Korona virüs tedbirleri kapsamında iller arasında yolculuğun yasaklanması nedeniyle İstanbul’da yaşayan damat, Kocaeli’nin Çayırova ilçesindeki gelini, Tuzla sınırındaki üst geçitten aldı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında iller arasında geçişlerin yasaklanması evlenecek çiftleri ilginç bir yöntem uygulamaya sevk etti. Edinilen bilgiye göre İstanbul’da yaşayan ve adı öğrenilemeyen bir damat, Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yaşayan gelini il değiştirmeden çare aradı. Aracıyla Kocaeli’ne geçemeyen damat, İstanbul Tuzla ilçesi ile Kocaeli’nin Çayırova ilçelerini ayıran üst geçitte gelin ile buluştu.

Üst geçidin ayaklarına konvoylarla gelen damat ve gelin aileleri, araçlarından indikten sonra köprüye yöneldiler. Köprüden karşıya geçen gelin, damadın aracı ile İstanbul’daki nikah dairesine gitmek üzere yola çıktı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.