Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Yasak aşk’ kovalamacasında otomobilin çarptığı genç, son yolculuğuna uğurlandı

Karabük’te, yasak aşk yaşadığı kadının kocasından kaçan şahsın otomobiliyle çarpması sonucu hayatını kaybeden 32 yaşındaki Işıltan Volga Işıkdağ, son yolculuğuna uğurlandı.İki gün önce gece yarısı meydana gelen olayda, Güven...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’te, yasak aşk yaşadığı kadının kocasından kaçan şahsın otomobiliyle çarpması sonucu hayatını kaybeden 32 yaşındaki Işıltan Volga Işıkdağ, son yolculuğuna uğurlandı.
İki gün önce gece yarısı meydana gelen olayda, Güven Kavşağı’nda yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada Arslan N.’nin kullandığı 78 AP 345 plakalı otomobilin çarpması sonucu iki gün süren yaşam mücadelesini kaydeden tekniker Işıltan Volga Işıkdağ için Şirinevler Camii’nde Cuma namazına müteakip cenaze namazı kılındı. KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan Işıkdağ’ın cenazesi, Türk bayrağı ve koyu taraftarı olduğu Galatasaray formasının üzerinde olduğu tabutuyla birlikte camiye getirildi. Cenazeye Işıkdağ’ın babası Necmettin ve kardeşi Meriç’in yanı sıra Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Türk Telekom çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Işıkdağ, burada kılınan cenaze namazının ardından 5000 Evler aile mezarlığına defnedildi.
Olay
4 yıllık evli olan Aysun K. (31) adlı kadın, iddiaya göre yasak aşk yaşadığı Arslan N.’nin Soğuksu Mahallesi’ndeki evine kaçmış, eşinin evi terk edip yasak aşk yaşadığı adamın yanına gittiğini öğrenen Nuri K. (37) ise beraberindekilerle birlikte Soğuksu Mahallesi’ne gitmişti. O sırada eşi Aysun K. ve Arslan N.’nin bir otomobille kaçtığını görmüş ve taraflar arasında bir kovalamaca başlamıştı. Bir süre devam eden kovalamacada Arslan N.’nin idaresindeki otomobil Güven Kavşağı’na geldiğinde, elinde poşetlerle bir alışveriş merkezinde tadilat işi yapan işçilere yemek götüren Işıltan Volga Işıkdağ’a (32) çarpmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.