Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yargıtay Başkanı Cirit: "Bu Saldırıyı Şiddetle Kınıyor Ve Lanetliyoruz"

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Ankara Kızılay’da gerçekleşen terör saldırısını kınadı.Yargıtay’da kütüphane açılışına katılan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit,Kızılay’daki terör saldırısına ilişkin yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Ankara Kızılay’da gerçekleşen terör saldırısını kınadı.
Yargıtay’da kütüphane açılışına katılan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit,
Kızılay’daki terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu saldırı çok alçakça bir saldırı. Otobüs duraklarında sivil halkın hedef alınması bunu çok daha alçaltıyor" dedi.
Cirit, saldırının milletin birliğine, bütünlüğüne ve demokrasiye karşı yapılmış bir saldırı olduğunu ifade etti. Saldırıyı şiddetle kınadığını ve lanetlediğini belirten Cirit, "Ölenlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Maalesef bu terörle ülkemiz yaşamak durumunda ama terörü amaçlayanlar, terörden istedikleri amacı düşünenler şunu bilsinler ki hiçbir zaman terörden amaçladıklarını gerçekleştiremeyecekler. Gene milletimizin birlik ve dirliğiyle, devletimizin gücü ve kudretiyle terör ve terörün arkasında olan güçler mağlup olacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ebediyen yaşayacaktır" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.