Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yargılamanın İadesi Davası Açıldı

Selçuk Üniversitesi, Konya’da paralel yapıya yönelik açılan davada müdahil oldu.Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2015 yılında Konya 2. Ağır...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Selçuk Üniversitesi, Konya’da paralel yapıya yönelik açılan davada müdahil oldu.
Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2015 yılında Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesinde paralel yapıya yönelik bir dava açıldığı hatırlatılarak, üniversite olarak 26.01.2016 tarihinde bu davaya müdahil olunduğu belirtildi.
Açıklamada şunlar kaydedildi: “Davaya müdahil olunduktan sonra, üniversite arazisi üzerine kurulan Truva Alışveriş Merkezinin Mevlana Üniversitesine tahsis edilebilmesi için üniversitemiz aleyhine 2009 yılında açılan ve aleyhimize sonuçlanan üst hakkı sözleşmesinin değişen şartlara uyarlanması konulu davada davacı Ekopark tarafından pek çok hileli hareketlerle mahkemenin yanıltıldığı anlaşılmıştır. Bu nedenle aleyhimize sonuçlanan ve üst hakkı sözleşmesine ‘eğitim’ maddesini ekleyen 4. Asliye Hukuk Mahkemesinin kararına karşı Rektörlüğümüz tarafından 3 Mart 2016 tarihinde yargılamanın yenilenmesi davası açılmıştır.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.