Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yargıdan, Terörle Mücadeleye Destek

Yargıda Birlik Derneği üyeleri, Mehmetçiklere destek olmak için Nusaybin’e gitti. Cezaevlerindeki İşyurtları tarafından hazırlanan kumanyalar Mehmetçiklere dağıtıldı.PKK terör örgütünün kurduğu hendek ve barikatları kaldırmak için...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yargıda Birlik Derneği üyeleri, Mehmetçiklere destek olmak için Nusaybin’e gitti. Cezaevlerindeki İşyurtları tarafından hazırlanan kumanyalar Mehmetçiklere dağıtıldı.
PKK terör örgütünün kurduğu hendek ve barikatları kaldırmak için Nusaybin’de başlatılan operasyonlarda adeta destan yazan Mehmetçiklere vatandaşlar ile sivil toplum örgütlerinden destekler devam ediyor. Nusaybin’de terörle mücadelede göreve alan askerlere bir destek de Yargıda Birlik Derneği’nden geldi. 5 bin 358 hakim ve savcının üye olduğu Yargıda Birlik Derneği üyeleri, Mehmetçiklere destek olmak için Nusaybin’e gitti. Cezaevlerindeki İşyurtları tarafından hazırlanan kumanyalar Mehmetçiklere dağıtıldı. Dernek Başkanı Birol Kırmaz, Genel Sekreter Ali Nevzat Açıkgöz ile Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet, Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, Turan Kuloğlu Berrin Aksoyak ve Cumali Karakütük Nusaybin’e gitti.
Heyet, Nusaybin Adliyesi, Nusaybin Emniyet Müdürlüğü ve Harekat Merkezini ziyaret etti. Yargıda Birlik Derneği üyeleri, terör örgütüne karşı kahramanca mücadele veren askerlere moral aracıyla Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları İşyurtları’nda hazırlanan kumanyaları dağıtarak destek oldu.
Yargıda Birlik Derneği Başkanı Birol Kırmaz yaptığı açıklamada, terörle mücadele eden kahraman Mehmetçik’e destek olmak istediklerini belirterek, "Yargıda Birlik olarak terörü asla tasvip etmiyoruz ve terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize moral vermek için bu ziyareti yapıyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.