Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yargıda Birlik’ten anlamlı ziyaret

Yargıda Birlik Derneği üyeleri, 15 Temmuz günü darbecilerin hain saldırısına uğrayan Gölbaşı’ndaki Emniyet Özel Harekât Merkezi’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Cumali Karakütük, “Darbe teşebbüsü karşısında yargı olarak dimdik...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yargıda Birlik Derneği üyeleri, 15 Temmuz günü darbecilerin hain saldırısına uğrayan Gölbaşı’ndaki Emniyet Özel Harekât Merkezi’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Cumali Karakütük, “Darbe teşebbüsü karşısında yargı olarak dimdik ayakta olduğumuzu ve Türkiye’nin birlik ve beraberliği, milli irade, demokrasi ve hukuktan yana olduğumuzu göstermek için bu ziyaretleri gerçekleştirdik” dedi.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Yargıda Birlik Derneği Başkanı Cumali Karakütük ve yönetim kurulu üyeleri, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaretlerinin ardından 15 Temmuz günü darbecilerin hain saldırısına uğrayan Gölbaşı’ndaki Emniyet Özel Harekât Merkezi’ni de ziyaret etti. Yargıda Birlik Derneği’nin ziyaretlerine Başkan Cumali Kütük’ün yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Birol Kırmaz, İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Hasan Onur Dinç, Antalya BAM Başkanı Ali Nevzat Açıkgöz, Bodrum Başsavcısı Barış Duman, Ankara Cumhuriyet Savcısı Elif Aydan Bozfırat, Yargıtay Tetkik Hakimi Şerafettin Özyörür, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Hakim Turan Kuloğlu ve Türkiye Adalet Akademisi Koordinatör Hakimi Serap Güner katıldı.
"Demokrasi ve hukuktan yana olduğumuzu göstermek için bu ziyaretleri gerçekleştirdik"
Yargıda Birlik Derneği Başkanı Cumali Karakütük, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, "15 Temmuz günü ülkemize yönelik gerçekleştirilen hain darbe teşebbüsünü millet adına hüküm tesis eden meslektaşlarımız adına ve Yargıda Birlik Derneği üyesi olan bütün hâkim ve savcılarımız adına nefretli kınıyoruz. Darbe teşebbüsü karşısında yargı olarak dimdik ayakta olduğumuzu ve Türkiye’nin birlik ve beraberliği, milli irade, demokrasi ve hukuktan yana olduğumuzu göstermek için bu ziyaretleri gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.