Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaralı Ordulu askerin tedavisi sürüyor

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Diyarbakır’ın Lice İlçesinde Pkk Terör Örgütü Mensuplarının Saldırısı Sonucu Yaralanan Jandarma Komando Uzman Çavuş Ali Fuat Sayan’ı, Tedavi Görmekte Olduğu Ordu Devlet Hastanesinde Ziyaret Etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yaralı Ordulu askerin tedavisi sürüyor
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu yaralanan Jandarma Komando Uzman Çavuş Ali Fuat Sayan’ı, tedavi görmekte olduğu Ordu Devlet Hastanesinde ziyaret etti.
4 Ekim 2016 tarihinde Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bulunan Abalı Jandarma Karakolu Kıllıhanetepe mevkisi üs bölgesi yapım çalışmalarında kullanılan araçları korumakla görevli askeri personellere PKK terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu yaralanan bir süre Diyarbakır’da tedavi gören ve daha sonra tedavisine Ordu Devlet Hastanesinde devam edilen Jandarma Komando Uzman Çavuş Ali Fuat Sayan’ı hastanede ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.
Yaralı Jandarma Komando Uzman Çavuş Ali Fuat Sayan’ın sağlık durumu hakkında hastane yetkililerinden ve doktorlardan bilgi Vali Balkanlıoğlu, “4 Ekim 2016 tarihinde Diyarbakır’ın Lice ilçesinde kalleş PKK terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu 2 askerimiz şehit düşmüş, 3 askerimiz de yaralanmıştı. Bu kalleş saldırıda yaralanan askerlerimizden birisi de hemşehrimiz Jandarma Komando Uzman Çavuş Ali Fuat Sayan’dı. Yaralı askerimiz bir süre Diyarbakır’daki askeri hastanede tedavi gördükten sonra memleketine getirilerek, tedavisine burada devam edilmekte. Ben de kendisini tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettim. Sağlık durumunun ve moralinin yerinde olduğunu gördüm. Buna da çok mutlu oldum. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimiz ilettik. Allah bir daha böyle acı durumlarla karşılaştırmasın. Ülkemizin güvenliği, huzuru için gece-gündüz demeden zor şartlar altında görev yapan tüm güvenlik görevlilerimize Allah güç, kuvvet versin. Allah yardımcıları olsun. Allah her türlü kazadan, beladan onları korusun, esirgesin” dedi.
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun, Ordu Devlet Hastanesinde tedavi gören Jandarma Komando Uzman Çavuş Ali Fuat Sayan’ı ziyaretinde, İl Emniyet Müdürü Suat Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Mithat Kıvrak da hazır bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.