Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaralı Köpek İçin Ambulans Çağırdılar

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde plakası ve sürücüsü belirlenmeyen bir motosikletin çarpması sonucu yaralanan sokak köpeği için 90 kilometre uzaklıktaki il merkezinden ambulans çağrıldı.İslahiye ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde plakası ve sürücüsü belirlenmeyen bir motosikletin çarpması sonucu yaralanan sokak köpeği için 90 kilometre uzaklıktaki il merkezinden ambulans çağrıldı.
İslahiye ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda plakası ve sürücüsü belirlenmeyen bir motosiklet, sokak köpeğine çarptı. Kazanın etkisi ile yerden kalkamayan köpeği gören çevre sakinleri tarafından haber verilen Gaziantep Kimsesiz Hayvanları Koruma Derneği (KİHAYKO) İslahiye Temsilcisi Bekir Şentürk, yaralı köpek için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Köpek Rehabilitasyon Merkezinden olay yerine ambulans talep etti. Kısa sürede gelen rehabilitasyon merkezi görevlileri yaralı köpeği alarak tedavi etmek üzere Gaziantep Hayvanat Bahçesine götürdü. Tedavi altına alınan yaralı köpeğin durumun iyi olduğu belirtildi.
Kazayı gören Mehmet Ali Arslan isimli vatandaş yaralı köpeğin can havli ile saklandığı aracın camına, ’’araç altında yaralı köpek var dikkatli olun’’ yazısı yazarak sürücüyü uyardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.