Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaralı köpeğin yardımına öğrenciler koştu

Çankırı’da bir aracın çarpması sonucu yaralanan sokak köpeğinin yardımına derse giden üniversite öğrencileri koştu.Çankırı’da Yapraklı ilçesi karayolunda bir otomobilin çarptığı köpek ağır yaralandı. Yol ortasında acı içerisinde...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çankırı’da bir aracın çarpması sonucu yaralanan sokak köpeğinin yardımına derse giden üniversite öğrencileri koştu.
Çankırı’da Yapraklı ilçesi karayolunda bir otomobilin çarptığı köpek ağır yaralandı. Yol ortasında acı içerisinde inleyen yaralı köpeğin sesini Çankırı Karatekin üniversitesi öğrencileri duydu.
Köpeği yol ortasından kaldırarak başka bir aracın çarpmasını engelleyen üniversite öğrencileri, daha sonra durumu Çankırı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne iletti. Belediye ekipleri yaralı köpeği Veteriner İşleri Müdürlüğü Barınağı’na götürerek tedavi altına aldı.
Öğrencilerden Tuğba Özülkü, köpeğin yol ortasında acı içerisinde inlediğini görünce üzüldüğünü ve hemen yardımına koştuğunu anlattı. Çankırı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne durumu aktardığını ifade eden Özülkü, köpeğin kurtulması için dua edeceğini bildirdi.
Köpeğe çarptıktan kısa bir süre sonra olay yerine gelen sürücü de köpeğin bir anda yola çıktığını ve aracı durduramadığını söyledi. İkinci bir kaza yaşanmaması adına durmadığını ifade eden sürücü, "Trafik vardı duramadım. Aşağıdan dolaşıp geldim. Çankırı’dan Yapraklı istikametine giderken köpek önümden geçti. Bende yoluma devam ederken sanırım köpek karşıdan gelen araçlardan korktu. Aniden ters dönerek benden tarafa geldi. Köpeğin kısa mesafede ani dönüşü kazaya neden oldu. Çok üzüldüm inşallah iyileşir" dedi.
Duyarlı öğrencilere teşekkür eden belediye ekipleri yaralı köpeğin tedavisinin devam ettiğini aktardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.