Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaralı Köpeğe Duyarlı Kadın Sahip Çıktı

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde sopayla vurulması sonucu ağır yaralanan köpeğe duyarlı bir kadın sahip çıkarak, tedavisi için belediye veterinerliğine teslim etti.İlçe merkezinde yolda gezerken sopayla dövülen bir köpek...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2016 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2016 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde sopayla vurulması sonucu ağır yaralanan köpeğe duyarlı bir kadın sahip çıkarak, tedavisi için belediye veterinerliğine teslim etti.
İlçe merkezinde yolda gezerken sopayla dövülen bir köpek kanlar içinde yerde kaldı. O esnada yaralı köpeği fark eden 60 yaşındaki Ümran Yoran, zor durumda kalan hayvana sahip çıktı. Hemen ilk müdahalede bulunan duyarlı vatandaş, köpeğin hayata dönmesi için Malkara Belediyesi Veterinerlik birimine götürdü. Ağır yaralı olduğu belirtilen köpek tedavi altına alındı.
Köpeğin durumuna çok üzüldüğünü ifade eden Yoran, "Ben bir gönüllüyüm bu işi severek yapıyorum. Ama ilk önce veterinerin görevi bu dedim. Fakat veteriner yokmuş, aldık arabamıza koyduk, belediyeye teslim ettik. Buradaki görevli arkadaşlar el birliğiyle gerekeni yapıyor. Durumu ağır, ama inşallah sağlığına kavuşacağını ümit ediyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.