Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaralı asker memleketi Adıyaman’a getirildi

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda yaralanan asker memleketi Adıyaman’a getirildi.Diyarbakır’ın Lice ilçes’nde PKK’lı teröristlerin Abalı ile Tapantepe bölgeleri arasında oluşturulan...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda yaralanan asker memleketi Adıyaman’a getirildi.
Diyarbakır’ın Lice ilçes’nde PKK’lı teröristlerin Abalı ile Tapantepe bölgeleri arasında oluşturulan üs bölgesine roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda 5 asker şehit oldu, 7 asker de yaralanmıştı.
Saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Ali Bilgiç, Diyarbakır Asker Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından Adıyaman’a getirildi. Sol bacağı ve baldırına şarapnel parçaları isabet eden gazi Uzman Çavuş Ali Bilgiç, üç gün süren tedavi sürecinin ardından baba ocağına getirildi.
Evine Türk Bayrağı asılan gaziye yakınları ve tanıdıkları geçmiş olsun ziyaretinde bulunuyor. Ziyaretçi akınına uğrayan Ali Bilgiç’in babası Abdullah Bilgiç, oğluna sağ salim kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.
Abdullah Bilgiç, “Oğlum çok şükür sağ selim geldi. Allah şehitlerimizin sahibine sabır versin. Kimseye acı göstermesin. Bu ülke bölünmez, bu ezan dinmez, bayrak inmez. Allah sebep olanların yanına bunu koymaz inşallah. Allah çocuğumuzu bize bağışladı. Allah kimseye acı göstermesin. Vatanımız her daim sağ olsun” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.