Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yapışık Üçüz Kedi Yavruları Yardım Bekliyor

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde birbirine yapışık şekilde doğan üçüz kedi yavruları hayata tutunmak için kendilere uzanacak yardım eli bekliyor.7 Mart Mahallesi Andırın Caddesinde yaşayan Melek Yiğit isimli kadın evinin önüne bırakılmış...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde birbirine yapışık şekilde doğan üçüz kedi yavruları hayata tutunmak için kendilere uzanacak yardım eli bekliyor.
7 Mart Mahallesi Andırın Caddesinde yaşayan Melek Yiğit isimli kadın evinin önüne bırakılmış kediye sahip çıkarak bir süre baktı. Sokak kedisi daha sonra dört tane yavru doğurdu. Yavruların üç tanesi birbirine yapışık şekilde doğdu. Yapışık üçüzleri gören kedilerin sahibi kadın, ilçede kedileri birbirinden ayıracak cerrahi operasyonu yapacak kimseyi bulamayınca çaresiz beklemeye başladı. Bir süre sonra kediler doğal yöntemle birbirinden ayrıldı. Ancak ayrılırken yapışık üçüz kedilerin tamamında hasar oluştu. Bu durum karşısında çaresiz kalan Melek Yiğit kedilerinin hayata tutunması için uzanacak yardım elini bekliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.