Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da ilk ders zili çaldı

Yalova’da çalan ilk ders zili ile 40 bin 200 öğrenci ders başı yaptı.2016/2017 eğitim öğretim yılı dolayısıyla Öğretmen Yusuf Ziya İlköğretim Okulu’ndaki törene Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, AK Parti Milletvekili Fikri Demirel, protokol...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova’da ilk ders zili çaldı
Yalova’da çalan ilk ders zili ile 40 bin 200 öğrenci ders başı yaptı.
2016/2017 eğitim öğretim yılı dolayısıyla Öğretmen Yusuf Ziya İlköğretim Okulu’ndaki törene Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, AK Parti Milletvekili Fikri Demirel, protokol mensupları, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, "Yeni bir güne, yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Evlatlarınız bize emanettir. Devletimiz ve hükümetimiz, bütün hengameye rağmen, eğitim öğretime başlama noktasında gerekli tedbirleri aldı. Okullarımızda sevgi, samimiyet ve disiplinle çalışmanın gayreti içinde çalışacağız. Bizim kültürümüzde ’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı vardır. Bu anlayış içerisinde güler yüz ve tatlı dille hizmet vereceğiz. Öğretmenlerimize ve personelimize güven telkin edip, adil davranarak, takım ruhunu ön planda tutacağız. Kurumlarımızı bulundukları noktadan daha ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız. Başarıyı artırmak ve iyi insan yetiştirmek için çevredeki maddi ve manevi kaynakları okullarımıza taşımanın gayreti içinde olacağız" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, okulların yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğunu dile getirerek, "Bugün Yalova’da 165 okul ve bin 783 derslikte, 40 bin 200 öğrenci ve 2 bin 400 öğretmen ders başı yapıyor. Biz 3 yıllık strateji planımızı yaptık. Bu planlama çerçevesinde hedefimiz Yalova’yı Türkiye’de ilk 3 sıraya getirmektir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.