Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da 35 kilometre koruma asfaltı atılacak

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, 6 ilçedeki trafik yoğunluğu fazla olan yollarda yapılan sıcak asfaltın üzerine 35 kilometre daha koruma asfaltı atılacağını dile getirdi.Yalova’da köy yollarının modernizasyonu devam ediyor....

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova’da 35 kilometre koruma asfaltı atılacak
Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, 6 ilçedeki trafik yoğunluğu fazla olan yollarda yapılan sıcak asfaltın üzerine 35 kilometre daha koruma asfaltı atılacağını dile getirdi.
Yalova’da köy yollarının modernizasyonu devam ediyor. Daha evvel köy yollarında 50 kilometre sıcak asfalt atılmıştı. 2016 yılında ise ön görülen 35 kilometrelik koruma asfaltı çalışmasının startı verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, "Toplam 50 kilometrelik köy yolunu sıcak asfaltla kaplayarak ulaşımı kaliteli ve modern bir hale getirdik. Bu yıl da 35 kilometrelik koruma asfaltı çalışması gerçekleştireceğiz. Bunun startını da Yalova Vali Yardımcımız Atilla Selami Abban ile birlikte Fevziye köyü ile Altınova ilçemizin arasındaki yoldan verdik. 6 ilçemizdeki köy yollarında bu çalışma yapılacak. Ancak önceliği trafik yoğunluğu fazla olan köy yollarına vereceğiz. Bu asfaltlama sayesinde yolların sathı daha sağlam olacak" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.