Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da 2 bin 959 öğrenci sinema ile buluştu

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hayata geçirilen proje çerçevesinde il genelinde 2 bin 959 öğrenci sinema ile buluşturuldu."Öğrenciler Sinema İzliyor" adlı projenin finali Özdilek...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova’da 2 bin 959 öğrenci sinema ile buluştu

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hayata geçirilen proje çerçevesinde il genelinde 2 bin 959 öğrenci sinema ile buluşturuldu.

"Öğrenciler Sinema İzliyor" adlı projenin finali Özdilek AVM’de gerçekleştirilen programla yapıldı. Programa il merkezi ve ilçelerden gelen 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri katıldılar. Proje hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, "Çocuklarımızın derslerin dışında sosyal ve kültürel alanlarda da faal olmalarını istiyoruz. ’Öğrenciler Sinema İzliyor’ projesi kapsamında il merkezi ve ilçelerdeki 2 bin 959 öğrencimizi sinema ile buluşturduk. Bunu yaparken hiç sinemaya gitmemiş öğrencilerimizi belirlemeye özen gösterdik" dedi.

Öğrenciler daha sonra sinema salonlarına geçerek kendilerine özel olarak gösterilen filmleri izledi. 5 ve 6. sınıflar bir animasyon film olan İksir, 7. sınıflar 120 ve 8 sınıflar ise Ertuğrul adlı filmleri seyretti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.