Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi İletişim Sanatları Bölümü Başkanı Erdoğan: "Bu bir FETÖ komplosudur"

Hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği yönünde bir yayın organında haber yayınlanan Yalova Üniversitesi İletişim Sanatları Bölüm Başkanı Eda Balkaş Erdoğan, olayın bir FETÖ komplosu olduğunu söyledi.İletişim...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova Üniversitesi İletişim Sanatları Bölümü Başkanı Erdoğan: "Bu bir FETÖ komplosudur"

Hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği yönünde bir yayın organında haber yayınlanan Yalova Üniversitesi İletişim Sanatları Bölüm Başkanı Eda Balkaş Erdoğan, olayın bir FETÖ komplosu olduğunu söyledi.

İletişim Sanatları Bölüm Başkanı Eda Balkaş Erdoğan, hakkında yayınlanan haberle ilgili İHA’ya açıklamada bulundu. Erdoğan, olayın FETÖ ile bağlantılı olan Mehmet Gökhan Genel adlı öğretim görevlisinin iftiralarından başka bir şey olmadığını dile getirdi. Şahsın üniversitedeki bilgisayarına gizli ve izinsiz şekilde girdiğinin belirlendiğini vurgulayan Erdoğan, "Bu haber yalanlarla dolu. Ben dekan yardımcısı değilim. Bu konuyla ilgili olarak yalan bilgi aktaran şahıs Mehmet Gökhan Genel adlı birisidir. Onunla ilgili de savcılığa odama girerek bilgisayarımı karıştırdı. Bir paylaşımı alıp üzerine eklemede bulunmuş. Odama girdiği için de hakkında suç duyurusunda bulunduk. Mehmet Gökhan Genel adlı bu şahıs sahte evrak nedeniyle üniversite tarafından da kendisi hakkında soruşturma başlatılmış bir FETÖ’cüdür. FETÖ ile ilgili de kendisinin Twitter mesajları var. Adama sormazlar mı 2013 yılındaki bu mesajı bugüne kadar neden elinde tuttun diye. Madem böyle bir şey yaşandı da neden bunca yıl elinde tuttun. Kaldı ki 2013 yılında Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanı da değil. Ben Yalova Üniversitesi’nin bir kaç kadın profesörden birisiyim. Bu da ayrıca bir kadın düşmanıdır" dedi.

"Kendisi bir FETÖ’cüdür"

Mehmet Gökhan Genel adlı öğretim görevlisinin bir FETÖ’cü olduğunun da herkes tarafından bilindiğini belirten Yalova Üniversitesi İletişim Sanatları Bölüm Başkanı Eda Balkaş Erdoğan, "Mehmet Gökhan Genel üniversitede FETÖ’ye yakın olduğu bilinen, FETÖ’den tutuklanan Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hüseyin Yıldırım’ın da sağkoludur. Bu şahıs derslere girmeyen bu nedenle de öğrencilerin sürekli şikayet ettiği birisi. Biz hakkında soruşturma başlatma kararı almıştık. Bunu öğrenir öğrenmez böyle bir kumpasla bizi ve üniversiteyi karalama kampanyasına girişti. Ancak biz bu şahısla ilgili gerekli hukuki işlemleri de başlattık" dedi.

Tekzip davası açıyoruz

Haberin yayınladığı gazete ile ilgili de tekzip davası açtıklarını vurgulayan Erdoğan, "Bu haberi yapan gazetede kelimenin tam anlamıyla tuzağına düşmüştür. Belgelerin gerçekliği araştırılmadığı gibi, konuyla ilgili benim görüşümde alınmamıştır. Biz avukatlarım vasıtası ile tekzip davası açtık. Elimizdeki tüm bilgi ve belgeleri de mahkemeye sunacak ve mahkemenin kararı sonrasında da haberin tekzip edilmesini isteyeceğiz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.