Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Salman, babasının ahırını elleriyle yıktı

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, belediye meclisinin besihane ve ahırların merkez dışına çıkartılması kararının ardından babasına ait ahırı elleriyle yıktı.Yalova Belediye Meclisi tarafından alınan kararla il merkezindeki besihane...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, belediye meclisinin besihane ve ahırların merkez dışına çıkartılması kararının ardından babasına ait ahırı elleriyle yıktı.
Yalova Belediye Meclisi tarafından alınan kararla il merkezindeki besihane ve ahırların yıkım işlemine başlandı. Yıkım işlemi ise Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın babası İhsan Salman’ın ahırından başladı. Salman, babasına ait ahırı, üstüne çıktığı iş makinesi yardımıyla elleriyle yıktı.
Salman yıkım sonrasında yaptığı açıklamada önce babasının, ardından Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’in ahırının yıkılacağını daha sonra da diğer ahırları yıkacaklarını söyledi. Salman, "Burası benim de çok derin hatıralarımın olduğu bir yer. Doğduğum büyüdüğüm mahalle. Bizim ata mesleği kasaplık ve hayvancılık. Yıllarca burada önce dedem, sonra babam bu işi yaptı. Ben de yaptım fakat artık Yalova kentleşti. Yalova büyüyor ve büyüyebileceği yerler de bu bölgeler. Halktan da sürekli mahalle içerisindeki hayvan bakılan yerlerden yoğun şikayet alıyoruz. Bu aşamada da şehir içerisindeki bütün ahırların yıkılması talimatını verdim. Bunu yaparken de iğne çuvaldız misali önce iğneyi kendine batıracaksın. Burası babamın ahırı. Önce onu yıkmak gerekiyor ki sen örnek olasın. Önce bunu yıkacağız. Sonra Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’in ahırını yıkacağız ardından da diğer ahırların yıkımını yapacağız" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.