Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalıntaş Mahallesi Erdem’e kucak açtı

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, ilçenin en büyük mahallelerinden birisi olan Yalıntaş Mahallesi’nde vatandaşlarla kucaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2019 22:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2019 22:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalıntaş Mahallesi Erdem’e kucak açtı

İttifak Grubu Meclis üyeleri ile birlikte mahalle halkıyla kucaklaşan Şükrü Erdem, gördüğü ilgi ve teveccühe layık olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Yalıntaş’ta vatandaşlara ilk olarak Dr. Ali Murat Dilek seslendi. Dilek, şöyle konuştu:

“EN İYİLERİ SEÇİN”

“Mustafakemalpaşa çok zaman kaybetti. Kaybettiklerimizi geri alabilmek en iyilerle mümkün olabilir. Artık mahallenizdeki en iyi muhtarı, İlçenizdeki en iyi belediye başkanını seçmeniz gerekiyor artık. Kaybettiklerimizin neler olduğunu biliyorsunuz. Uzun sürü benim belediye başkan adaylığım konuşuldu. Kendi nefsime baktığımda ‘evet iyiyim’ ama Şükrü abiyi görünce benden daha iyi olduğuna, en iyisi olduğuna kalbim kanaat etti. Bende ‘sen benden daha iyisin, buyur bu sahne senin dedim. Sizden de buna kanat getirmenizi istiyoruz. Şükrü bey en iyisi ve en iyiyi Belediye Başkanı yapalım.”

“BOYNUMUZUN BORCU”

Gittiği her yer büyük bir coşku ila karşılaştığını belirten Başkan Arayı Şükrü Erdem, “Buradaki coşkuyu her yerde yaşıyoruz. Yıllar önce burasını belde yaptık. Bizim dönemimizde Mustafakemalpaşa, Bursa’nın ilçeleri arasında 2’nci sıradaydı, bugün ise 12’nci sırada. İlçemize büyük hizmetler yaptık. Köprülü kavşağı iki ay gibi kısa sürede bitirdik. Ama şimdi ilçenin diğer girişi 7 yılda zor bitirildi. Biz aday olunca bitirmek zorunda kaldılar. BUSKİ’yi aradığınızda size haftalar sonra cevap ya geliyor ya gelmiyor. BURULAŞ sıkıntılarınız var, bunları düzeltmek bizim boynumuzun borcudur” dedi.

YALINTAŞ’A BELEDİYE EKİBİ!

Belediyelerin görevlerinin park, yol, trafik ve çocuk parkı gibi konuları yapmak olduğunu belirten Şükrü Erdem, “Ama bugün bunların öncesinde ekonomimizi düzeltmek zorundayız ve belediye olarak buna öncü olmamız lazım. Özellikle tarım ve hayvancılık konusunda. Burası mahalleye dönünce belediye gitti ve bir sürü kayıplarınız oldu. Şimdi size söz veriyorum burada sanki bir belediye varmış gibi burada bir ekip devamlı canlı tutacağım. O belediyenin gitmiş olmasının eksikliğini hissettirmeyeceğim. Belediyenin arsalarını, binalarını sattırmayacağım. Eğer Mustafakemalpaşa Belediyesi borç batağındaysa Yalıntaş’ın malı ile değil kendi malı ile borcunu ödesin” diye konuştu.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI

RAHAT OLSUN

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde çalışanların da rahat olmasını isteyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini şöyle tamamladı: “Belediyede sıkıntılar var ama ben kimsenin ekmeğiyle oynamam, çalışanlarımıza da sahip çıkacağız. Herkes müsterih olsun, rahat olsun. Ama partizanlık yapmasınlar, biz yapmadık, yapmayacağız. Gittiğim her yerde büyük coşku var, neden çünkü partizan değilim. Partizanlık yapsaydım bu birleştiriciliği yapamazdım. İlçemizi birlikte yöneteceğiz. Hep birlikte. Herkes rahat olsun, biz bu yükün altından kalkarız ve ilçemizi tekrar ayağa kaldırırız.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.