Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yabancı öğrenciler demokrasi nöbetinde

Uluslararası yaz kampı için Bursa’nın Karacabey ilçesine gelen yabancı öğrenciler, tutulan demokrasi nöbetine destek verdi.Karacabey Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen 4. Uluslararası Yaz Dil Kampı öğrencileri, demokrasiye destek için...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yabancı öğrenciler demokrasi nöbetinde
Uluslararası yaz kampı için Bursa’nın Karacabey ilçesine gelen yabancı öğrenciler, tutulan demokrasi nöbetine destek verdi.
Karacabey Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen 4. Uluslararası Yaz Dil Kampı öğrencileri, demokrasiye destek için geldikleri meydanda alkışlarla karşılandı. Yabancı öğrenciler renkli görüntüler yaşanmasına sebep oldu. Belediye Başkanı Ali Özkan, hep beraber tarihi olaylara şahitlik yaptıklarını belirterek, “ Dil kampı için buraya gelen yabancı öğrenciler, demokrasi mücadelesinde, fazilet mücadelesinde Türkiye’nin yanında olduklarını Karacabey’de, bu meydandan bütün dünyaya demokrasiye sahip çıktıklarını haykırmak için bizimle beraberler. Bunun çok önemli bir destek olarak değerlendiriyoruz. Türk halkının tanklara, uçaklara ve silahlara karşı halkın iradesine sahip çıkma anlayışını öğrenciler de değişik bir şekilde haykırmış oldular. Verdikleri destekten ötürü Türk halkı adına kendilerine teşekkür ediyorum’’ dedi.
Programın sonunda öğrenciler, coşkulu bir şekilde, “Hayat bayram olsa” şarkısını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.