Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Winx Perileri, İtalya Bahçesi’nde çocuklarla buluştu

EXPO 2016’daki İtalya Bahçesi’ni ziyarete gelen çocuklar, filmleri, kırtasiye ürünleri, giysileri, kitapları, dergileri ve oyuncaklarıyla yakından tanıdıkları çizgi film dünyasının önemli kahramanları Winx perileri ile keyifli bir gün...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Winx Perileri, İtalya Bahçesi’nde çocuklarla buluştu
EXPO 2016’daki İtalya Bahçesi’ni ziyarete gelen çocuklar, filmleri, kırtasiye ürünleri, giysileri, kitapları, dergileri ve oyuncaklarıyla yakından tanıdıkları çizgi film dünyasının önemli kahramanları Winx perileri ile keyifli bir gün geçirdi.
EXPO 2016 Antalya sergi alanında yer alan İtalya Bahçesi, animasyon dünyasının önemli çizgi filmlerinden Winx Club’ın lisans acentası Filma işbirliğiyle, 20-21 Ağustos tarihlerinde çocuklara yönelik keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Etkinlik süresince bahçeyi ziyaret eden çocuklar, doğa perisi Flora’nın çiçekler hakkındaki bilgilendirici bültenleri eşliğinde bir yandan Winx Club filmleri izlerken diğer yandan da Winx perilerinden Bloom, Flora ve Stella ile bol bol fotoğraf çektirme imkanı buldu. Özellikle kız çocukları, hayranı oldukları Winx perilerini karşılarında görünce büyük bir mutluluk yaşadı. Etkinlik süresince hediye edilen peri kanatlarını takan çocuklar İtalyan Bahçesi’nde renkli görüntüler sergiledi.
"Çok keyifliydi her şey"
Winx Club’un İtalyan menşeli bir çizgi film olduğunu söyleyen Lisans Acentası yetkilisi Burcu Pirhasoğlu, EXPO 2016 Antalya’da olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi:
"Son derece mutluyuz burada olmaktan da çünkü İtalyan bahçesi bizim için çok doğru bir yer. Çocuklarla buluştuk. Çok keyifliydi her şey. Türkiye’de olduğu kadar dünyada da son derece popüler karakterler. Çocuklara özellikle doğayı sevdiren ’Flora’ karakteri aslında birebir buradaki konseptle de çok örtüşüyor. Flora doğa perisi. Hayvanları, bitkileri çocuklara tanıtıyor ve sevdiriyor."
"Çocuklarımıza yönelik bir takım farklı etkinliklere imza atmak istiyoruz"
İtalya Bahçesi İletişim Danışmanı Zuhal Gürdamar ise hafta sonu gerçekleşen etkinliğe özellikle kız çocuklarının yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Farklı etkinliklerle karşınızda olacağız. EXPO’nun konsepti ’Çiçek ve Çocuk’ bildiğiniz üzere. Biz de bu konsepte uyum sağlayarak, geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yaparak, çocuklarımıza yönelik bir takım farklı etkinliklere imza atmak istiyoruz. EXPO’nun sonuna kadar da etkinliklerimiz sürecek" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.