Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vodafone 37’nci İstanbul Maratonu’na katılacak sporculardan anlamlı bağış

Vodafone 37’nci İstanbul Maratonu’nda yarışan sporcular tarafından bağışlanan bin 500 ıhlamur ve çam ağacı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş. ve İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. organizasyonu ile Çatalca’da düzenlenen törenle...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vodafone 37’nci İstanbul Maratonu’nda yarışan sporcular tarafından bağışlanan bin 500 ıhlamur ve çam ağacı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş. ve İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. organizasyonu ile Çatalca’da düzenlenen törenle toprakla buluştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş. ve İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.’nin ortaklaşa olarak "Yeşil Maraton" teması ile hayata geçirdiği ’Maraton Hatıra Ormanı’nın ikincisi Çatalca’da düzenlenen ağaç dikim töreni ile oluşturuldu. Sporcuların bağışladığı bin 500 ıhlamur ve çam ağacı dikim törenine, Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Faruk Kacır, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez ve çok sayıda vatandaş katıldı. Protokol konuşmalarının ardından heyet temsili olarak ıhlamur ve çam ağacı dikimi gerçekleştirdi. Ağaçlara can suyu verildikten sonra hatıra ormanı önünde toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.
"Büyüyerek İstanbul’a güzellik katacak"
İlk hatıra ormanı dikim törenini geçen yıl yaptıklarını ifade eden Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, "Yaptığımız organizasyonların bir dili olsun bir şey söylesin. Yeşil maraton diye adlandırdığımız organizasyonun bir parçası bu ağaç dikimi. Her atlet adına kendi istekleri doğrultusunda bir ağaç dikimi gerçekleştiriliyor. Bu etkinliği bir sinerji ile meydana getirmemiz lazımdı. İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ ile birlikte el ele verdik ve bizim maratonumuza katılıp ağaç dikimi isteyenler adına bir tören de bu sene gerçekleştirmiş olduk. Maraton hatıra ormanımız her geçen yıl büyüyerek İstanbul’a güzellik katacak" dedi.
"Organizasyonlara Spor AŞ ile birlikte devam etmeyi planlıyoruz"
Geçen sene ilk kez maratona katıldıklarını ifade eden İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Faruk Kacır, "Maratona katılan sporcuların, maratonda bulunan fuar alanında ağaç dikim bedeli olarak bağışladığı ücretler neticesinde hatıra ormanı oluşturduk. Önümüzdeki yıllarda sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu organizasyonlara Spor AŞ ile birlikte devam etmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.