Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vinççinin evlenme teklifi de vinçle oldu

Bilecik’te vinç işi yapan bir kişi, 9 aydır görüştüğü kız arkadaşını ’Düğüne gidiyoruz’ diye kandırarak, 20 metrelik bir vinç getirip ’’Benimle evlenir misin?’’ yazılı pankart asarak evlenme teklifinde bulundu.Bilecik Küçük...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2017 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2017 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vinççinin evlenme teklifi de vinçle oldu

Bilecik’te vinç işi yapan bir kişi, 9 aydır görüştüğü kız arkadaşını ’Düğüne gidiyoruz’ diye kandırarak, 20 metrelik bir vinç getirip ’’Benimle evlenir misin?’’ yazılı pankart asarak evlenme teklifinde bulundu.

Bilecik Küçük Sanayi Sitesinde vinç işi yapan Yavuz Güzel (27) 9 aydır görüştüğü kız arkadaşı Mine K.’ya (23) Pelitözü Gölpark’ta arkadaşları ve ailesiyle birlikte sürpriz evlilik teklifi için hazırlık yaptı. Yavuz Güzel ve arkadaşları evlilik teklifi yapacağı alanı volkan olarak tabir edilen meşalelerle döşerken, oturacakları masayı ise balon ve çiçeklerle süsledi. Ayrıca 20 metrelik bir vinç getirerek ’’Benimle evlenir misin?’’ yazılı pankart astı.

Hazırlıkların ardından kendisi için hazırlanan sürpriz evlilik teklifinden habersiz Yavuz Güzel tarafından ’Düğüne gidiyoruz’ denilen Mine K. otomobil ile alana geldi. Mine K., meşalelerin arasından geçerek, Yavuz Güzel’in müzik eşliğinde karşısında diz çökerek yaptığı evlilik teklifini kabul etti. ’Evet’ yanıtını alan Yavuz Güzel, Mine K.’nın parmağına yüzük taktı. Çift alkışların ve patlatılan konfetilerin ardından bir süre dans etti.

Yavuz Güzel, ömrünü, geleceğini ve her şeyini bulduğunu belirterek, "İnşallah herkes aynısını bulur, severek evlenir" dedi.

Mine K. ise daha önce evlilik ve düğün hakkında konuştuklarını ama bu sürprizi beklemediğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.