Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vialand Temapark’a ziyaretçi akını

Bayramların vazgeçilmez eğlence mekanlarından birisi olan Vialand Temapark’a ziyaretçi akını yaşandı. 7’den 77’ye herkesin eğlenebildiği eğlence parkında çocuklar aileleri ile gönüllerince eğlendi.Yalnızca çocukların değil yetişkinlerin...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2016 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2016 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayramların vazgeçilmez eğlence mekanlarından birisi olan Vialand Temapark’a ziyaretçi akını yaşandı. 7’den 77’ye herkesin eğlenebildiği eğlence parkında çocuklar aileleri ile gönüllerince eğlendi.
Yalnızca çocukların değil yetişkinlerin de eğlenebildiği, içerisinde toplam 28 eğlence ünitesi barındıran Vialand, Kurban Bayramı’nın ilk gününde yerli ve yabancı ziyaretçi akınına uğradı. Nefeskesen’den Viking’e kadar birçok oyuncak ile eğlencenin keyfine varan çocuklar, bayram tatilini eğlence parklarında değerlendiriyor.
Çocukları ile birlikte eğlence parkına gelen Onur Gülüm, “Herkese iyi bayramlar diliyoruz. Çocuklarımızla birlikte buraya geldik. Harika vakit geçiriyoruz, eğleniyoruz. Çocuklarımız çok mutlular, haliyle biz de mutlu oluyoruz. Birazdan Rollercoaster’a bineceğim, hayattaki en büyük deneyimim olacak zannedersem” ifadelerini kullandı.
Bayram tatili için Almanya’dan İstanbul’a gelen Serkan Bulunmaz ise, oğlu Batuhan ile birlikte eğlencenin keyfine vardıklarını belirterek, “Hep beraber bayram için buraya eğlenmeye geldik. Çok güzel geçiyor şimdilik. Vialand dedikleri kadar varmış. Avrupa standartlarında bir yer bence. Henüz yolun yarısındayız. Bayramda veya bayram dışında herkesin sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşamını geçirmesini diliyorum” dedi.
Nuri Kurt, "Bugün çocukları itfaiyeye bindirdik. Birkaç oyuncak var bindiğimiz. Su kayakları var binemediğimiz, onlara da binmeye gideceğiz. İyice eğleneceğimizi düşünüyorum. Çocuklarımı bırakabilirsem kendim de oyuncaklara binmeyi çok istiyorum” şeklinde konuştu.
Eğlence parkının en beğenilen platformlarından birisi olan İstanbul’un fethinin canlandırıldığı Fatih’in Rüyası’na ilgi yoğun oldu. Öte yandan eğlence parklarına aileler çocuklarıyla birlikte giderken, eğlence parkları da Kurban Bayramı dolayısı ile çeşitli kampanyalar düzenliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.