Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vezneciler Saldırısında Hayatını Kaybeden Tekin Çifti Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fatih Vezneciler’deki hain saldırıda hayatını kaybeden Esra ve Hakan Tekin çifti, ‘şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları ve tekbirlerle son yolculuğuna uğurlandı.Fatih Vezneciler’de dün gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih Vezneciler’deki hain saldırıda hayatını kaybeden Esra ve Hakan Tekin çifti, ‘şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları ve tekbirlerle son yolculuğuna uğurlandı.
Fatih Vezneciler’de dün gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden sivillerden Esra ve Hakan Tekin çifti son yolculuğuna uğurlandı. Zeytinburnu Ulu Cami’de ikindi namazı sonrası gerçekleştirilen cenaze namazına; Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve Tekin çiftinin ailelerinin yanı sıra arkadaşları ve sevenleri katıldı. Cenaze namazının ardından Tekin çiftinin naaşları, yakınlarının omuzlarında tekbir sesleri ve teröre lanet nidaları ile cenaze aracına konularak, defnedilmek üzere aile kabristanına götürüldü.
EVLERİNİN BORCUNU ÖDÜYORLARDI
Yaklaşık 10 yıldır evli olan Tekin çiftinin çocuklarının olmadığı ve aldıkları evlerinin borcunu ödedikleri öğrenildi. Cenazesi ay yıldızlı tabuta sarılı olan çiftin yakınları da uzun süre tabutları başında gözyaşı döktü. Hakan Tekin’in tabutuna ise sevenleri tarafından tuttuğu Fenerbahçe takımının atkısı konuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.