Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Veysipaşa-Köprülü Mahallesi doğalgaza kavuşacak

Aydın’ın Efeler ilçesi merkez Veysipaşa-Köprülü Mahallesinde doğalgaz çalışmaları 2018 yılı içerisinde başlayacak.Yaklaşık iki yıldan bu yana mahallelerine doğalgaz gelmesi için seslerini duyurmaya çalışan mahalle sakinleri amaçlarına...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Veysipaşa-Köprülü Mahallesi doğalgaza kavuşacak

Aydın’ın Efeler ilçesi merkez Veysipaşa-Köprülü Mahallesinde doğalgaz çalışmaları 2018 yılı içerisinde başlayacak.

Yaklaşık iki yıldan bu yana mahallelerine doğalgaz gelmesi için seslerini duyurmaya çalışan mahalle sakinleri amaçlarına ulaştı. Veysipaşa-Köprülü Mahalle Muhtarı Murat Aksoy iki yıldan bu yana doğalgaz için yapılan girişimlerin olumlu sonuç verdiğini, doğalgaz şirket yetkilileri ile yaptığı son görüşmede doğalgaz çalışmalarının bu yıl içerisinde başlayacağını belirtti.

Muhtar Aksoy, mahallelerine doğalgaz gelmesi için 2016 yılında 350 imza ile 2017 yılında ise 2 bin imza ile ilgili doğalgaz şirketine başvuruda bulunduklarını ifade ederek, “Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu, kömür ile ısınmada sıkıntı yaşadıklarından dolayı doğalgaz için sürekli kapımızı aşındırdı. Bizde vatandaşımızın bu isteklerini yerine getirmek için çeşitli girişimlerde bulunduk. Son olarak doğalgaz şirketi yetkilileri ile yaptığımız görüşmede 2018 yılında mahallemizde doğalgaz için alt yapı çalışmalarının başlayacağını öğrendik. Şirket yetkilileri şu an doğalgaz çalışmalarının Kemer Mahallesinde devam ettiğini, burada çalışmaların sona ermesinin ardından sırası ile Mesudiye ve Köprülü-Veysipaşa Mahallelerinde de çalışmaların başlayacağını söylediler” dedi.

Veysipaşa-Köprülü Mahallesi sakinleri temiz enerjiye geçmek ve temiz hava solumak istediklerini belirterek, doğalgaz çalışmalarını dört gözle beklediklerini ifade ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.