Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vergi affı ve borç yapılandırmasında son gün yoğunluğu

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) borcu, trafik cezaları, otoyol geçiş cezaları, gecikme faizleri, gümrük vergileri, emlak, Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV), İlan ve Reklam Vergisi (İRV) vergileri, asfalt borçları ve daha pek çok farklı vergi borcunu...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) borcu, trafik cezaları, otoyol geçiş cezaları, gecikme faizleri, gümrük vergileri, emlak, Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV), İlan ve Reklam Vergisi (İRV) vergileri, asfalt borçları ve daha pek çok farklı vergi borcunu da kapsayan vergi affı ve borç yapılandırmasında son gün gün yoğunluğu yaşanıyor.
Son gün olması nedeniyle sabahın erken saatlerinde Konya Vergi Dairesi Başkanlığı önünde ve içerisinde bekleyen vatandaşlar sıranın gelmesini bekledi. Vatandaşlar borç yapılandırılmasının kendilerine kolaylık sağlayacağı için yetkililere teşekkür ederken, yapılandırma için son günü beklemenin cezasını çektiklerini ifade etti. Sırada bekleyen vatandaşların bazıları araba bandrolü için gelirken, bazıları da vergi borçlarını yatırmak için geldiklerini söyledi.
Başvuruların alınması sırasında vergi dairelerinde meydana gelmesi muhtemel sıkışıklığın önlenmesi ve mükelleflere kolaylık sağlanması amacıyla tüm vergi daireleri bugün saat 21.00’a kadar açık olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.