Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Veloturk, Zonguldak’ta 215 Öğrenciye Bisiklet Hediye Etti

Bisiklet sevgisini iyilik hareketine dönüştüren Veloturk, 2016 yılı içerisindeki ikinci bisiklet dağıtımını Zonguldak’ta gerçekleştirdi.Eren Enerji’nin desteğiyle 215 öğrenciye bisiklet hediye edilen organizasyona, Veloturk’ün tüm...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bisiklet sevgisini iyilik hareketine dönüştüren Veloturk, 2016 yılı içerisindeki ikinci bisiklet dağıtımını Zonguldak’ta gerçekleştirdi.
Eren Enerji’nin desteğiyle 215 öğrenciye bisiklet hediye edilen organizasyona, Veloturk’ün tüm üyeleri Sarper Günsal, Arda Türkmen, Okan Can Yantır, Berkem Ceylan ve Aydın Diricanlı da katıldı. Son iki yılda 3.000 çocuğun bisiklet hayalinin gerçek olmasını sağlayan sosyal sorumluluk oluşumu Veloturk, 2016 yılında da öğrencileri spora teşvik etmeye ve sağlıklı yaşamla buluşturmaya devam ediyor. Kilimli ilçesine bağlı Muslu beldesinde gerçekleştirilen organizasyonda Eren Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Emir Eren, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün ve davetlilerin yanı sıra aileleriyle birlikte öğrenciler katıldı.
Zonguldak’ta derslerinde başarılı 215 öğrenciye 215 bisiklet hediye eden Veloturk’ün üyelerine madenci heykeli ve plaket takdimi yapıldı. Programda ayrıca Vepa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztarhan’a da plaket takdimi yapıldı. Programda konuşan Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, programın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Proje kapsamında Bitlis ve Elazığ’dan sonra Zonguldak’ı seçtiklerini anlatan Eren Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Emir Eren, şöyle dedi:
"Bu etkinlik ilk doğuda yapıldı. Velotürk ekibi ile beraber Bitlis ve Elâzığ’a yapıldı. 3. Durak burayı seçtik. Bunun sebebi bizim burada yatırımlarımızın olması okulların kapanmasına birkaç ay kaldı. Havalarda ısındı. Biz çocukları spora alıştırmak için hem de kendilerine güzel bir eğlence olsun diye böyle bir program düzenledik. 210 öğrenciye dağıtılacak. Çalışmalarımız farklı illerde devam ediyor. Bizim dışımızda gönüllü ekibimiz var. Onların önderliğinde çalışımalar devam edecek."
Çocuklara bisikletlerinin dağıtılmasının ardından program sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.