Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekil bir tık uzakta

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Seçmenlerin Kendisine Çok Daha Rahat Ulaşması İçin Kişisel Web Sitesinde “ziyaretçi Defteri” Bölümü Oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vekil bir tık uzakta
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, seçmenlerin kendisine çok daha rahat ulaşması için kişisel web sitesinde “ziyaretçi defteri” bölümü oluşturdu.
Rize’de AK Parti’nin kurucu başkanı olan ve iki dönemdir Rize Milletvekilliği görevini yürüten Hasan Karal, seçmenlerin kendisine daha rahat ulaşmalarını sağlamak için web sitesinde, “ziyaretçi defteri” bölümü oluşturdu.
Meclis çalışmalarının dışındaki tüm zamanın seçim bölgesinde geçiren Karal, seçmen ile teması en fazla olan milletvekili olarak bilinmesine rağmen, kendisine ulaşma güçlüğü çeken hemşehrileri ve internet kullanıcıları için bu kararı aldı.
Karal’a ait www.hasankaral.com.tr isimli web sitesine giren kullanıcılar sayfada yer alan ziyaretçi bölümüne girerek isim ve e posta bilgilerini girip; şikayet, tavsiye ve taleplerini yazabiliyor. Sayfanın tanıtımının henüz yapılmış olmamasına rağmen ilgi hayli yüksek. Ziyaretçi defterine giren kişilerin büyük bir bölümü iş talebinde bulunuyor. Talepler farklılıklar gösterirken; hastalanan ineği için tedavi talebinde bulunanlardan kümesteki civcivleri için destek isteyenlere kadar bir çok ilginç talep de yer alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.