Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaştan teröre Türk bayraklı tepki

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda evi tahrip olan bir vatandaş, bu duruma tepki olarak evinin içerisine ve balkonuna Türk bayrağı astı. PKK’nın sık sık yaptığı çağrılarla sokak...

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda evi tahrip olan bir vatandaş, bu duruma tepki olarak evinin içerisine ve balkonuna Türk bayrağı astı. PKK’nın sık sık yaptığı çağrılarla sokak olaylarının yaşandığı cadde üzerinde Türk bayraklı tepki dikkat çekti.
Merkez Bağlar ilçesinde 4 Kasım’da terör örgütü PKK’lı teröristlerin 3 ton bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda, 2’si polis, 11 kişi şehit olmuş, 100’ün üzerinde kişi de yaralanmıştı. Patlamada, başta emniyet binası ile karşısındaki binalar olmak üzere çok sayıda ev ve iş yeri zarar gördü. Patlama en çok zarar gören ve kullanılamaz hale gelen bir apartmandaki vatandaş teröre tepki olarak evinin içerisine ve balkonuna Türk bayrağı astı.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ile PKK’ya yakın parti ve sosyal medya organlarının çağrısıyla sokak olaylarının en çok yaşandığı bölgelerden biri olan Bağlar ilçesi Aydın Arslan Bulvarı’nda vatandaşın tepkisi takdir topladı. Evi kullanılamaz hale gelen ismini vermek istemeyen vatandaş, tepki olarak harabeye dönen evinin içerisine ve balkonuna Türk bayrağı asarak saldırıyı protesto etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.