Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaşın taleplerine ‘Şahin’ duyarlılık

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve her gün binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan virüsle mücadele Bursa’da da devam ediyor. Kenti yönetenler vatandaşa ‘evde kal’ çağrısını sürekli dile getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2020 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2020 23:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vatandaşın taleplerine ‘Şahin’ duyarlılık

Bu önlemlerle birlikte yaşanılan  olumsuz süreçte Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şahin Sevinç kendi sosyal medya hesaplarında vatandaşlara hem ‘evde kal’ çağrısı yapıyor, hem de vatandaştan gelen talepleri ilgili yerlere ulaştırmaya çalışıyor.

Sevinç, gelen bu talepleri sosyal medya hesabında vatandaşı şu duyuru ile bilgilendirdi. Şahin Sevinç açıklamasında;

Kıymetli dostlarım

“Yaşadığımız süreç ile ilgili şahsıma bildirilen bazı mahallelerin temizlik ve dezenfekte çalışmaları ile ilgili şikayet ve önerileri (gidilmeyen mahalleler) gerek belediye başkanları gerekse ilgili Bürokrat arkadaşlara bildirdim, bildirmeye devam ediyorum. Sorunların ivedilikle çözülmesi noktasında gayretimiz devam etmektedir. İlaçlama dezenfekte çalışmaları gibi  konular ile yakından ilgilenmekteyim. Büyükşehir ve Yıldırım Belediyesi ile yaptığım görüşmelerde eksik kalan mahalle ve sokakların da temizlik ve dezenfekte çalışmaları devam edildiği ifade edildi. Hepimiz sağduyulu, sabırlı davranarak evlerimizde kalarak bu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.

Öte yandan Sevinç, bir başka öneriyi de Büyükşehir’e yaptı. Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma otobüslerin yanı sıra minibüs ve dolmuşlar da günlük dezenfekte edilmeli çağrısını yaptı. Bu konuda gerek Oda’nın gerekse belediyenin ortaklaşa hareket ederek vatandaşın mağdur olmaması ve bu salgının yayılmasının önüne geçmek için önemli adım olacağını vurguladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.