Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Van Büyükşehir Belediyesinde yeni dönem

Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen ve bugün görevine başlayan Vali İbrahim Taşyapan, devletin tahsis ettiği kaynakları ve belediyenin öz kaynaklarını milletin hizmetine sunacaklarını söyledi.Vali Taşyapan, beraberindeki...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen ve bugün görevine başlayan Vali İbrahim Taşyapan, devletin tahsis ettiği kaynakları ve belediyenin öz kaynaklarını milletin hizmetine sunacaklarını söyledi.
Vali Taşyapan, beraberindeki Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ile Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasına gelerek görevine başladı. Başkanlık makamına geçerek açıklamalarda bulunan Taşyapan, İçişleri Bakanlığının onayıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya’nın görevinden uzaklaştırıldığını ve ilin valisi olarak belediye başkan vekilliğine görevlendirildiğini söyledi. Bugün itibarıyla görevine başladığını ifade eden Taşyapan, "Belediye teşkilatları devletimizin önemli kuruluşlarındandır, vatandaşlara yerelde hizmet veren kurumlardır. Bu hizmetleri kesintisiz şekilde inşallah daha iyi vermenin gayreti içinde olacağız" dedi.
"Daha iyisini yapmanın gayreti içinde olacağız"
Genel idarenin başı olarak hizmet verdiğini ve yerel idarenin başı olarak da görevlendirildiğini söyleyen Taşyapan, devletin kuralları dahilinde vatandaşlara hizmet vereceklerini kaydetti. Taşyapan, "Bu hizmeti belediyemizde de vermeye devam edeceğiz. Daha iyisini yapmanın gayreti içinde olacağız. Buralar yerel hizmet kuruluşlarıdır ve belediyelerin çok çeşitli hizmet alanları vardır. Devletimizin bize tahsis ettiği kaynakları ve belediyenin kendi öz kaynaklarını milletin hizmetine sunacağız. Çünkü bunlar milletin kaynaklarıdır, tek kuruşunun bile başka bir yere gitmesine izin vermemenin gayreti içinde olacağız. Bunları hizmete dönüştürürsek, umuyorum ki Van’ımızın her tarafı daha güzel hal alacaktır" diye konuştu.
Büyükşehir statüsüyle belediyenin kentin bütün noktalarına hizmet götürdüğünü, ilçe belediyeleri ve merkezi idareyle uyumlu şekilde hizmet yürütmek için gayret göstereceklerini ifade eden Taşyapan, Allah’tan kendilerini mahcup etmemesini, insanlara iyi hizmet vererek hizmetleriyle anılmayı dilediğini bildirdi.
"Kış hazırlıklarına öncelik vereceğiz"
Hayırlı hizmetler gerçekleştirmek istediğini söyleyen Vali Taşyapan, hizmetleri ise belediyede çalışanlarla yapacaklarını kaydetti. Taşyapan, "Onların bilgilerinden, tecrübelerinden istifade edeceğiz. Onların burada devlet-millet anlayışı içinde çalışmak suretiyle her türlü tecrübeleri bizim için değerlidir. Vanlı hemşehrilerimin bizlere yardımcı olmalarını diliyorum. Hizmetlerimizin daha iyi yürümesi için vatandaşların bize telkinlerine açık olduğumuzu, onlarla bu hizmetleri yürüterek daha iyi hizmet almalarını ve daha iyi bir kentte yaşamalarını sağlamak istediğimizi belirtmek istiyorum. Hayırlı hizmetler gerçekleştirmek istiyorum. Önümüzde kış mevsimi var. Kış hazırlıklarına öncelik vereceğiz. Daha sonra bu kış sezonunu iyi değerlendirerek, sonraki dönem için de önceliklerimizi, mali durumlarımızı bir araya getirerek, imkanlarımızı, kabiliyetlerimizi ve eksiklerimizi belirleyeceğiz. Buna uygun yol haritası çizeceğiz. Belediyenin kesintisiz sürdürdüğü hizmetler var. Bunlara öncelik vereceğiz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.