Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Valiyi Gözyaşlarıyla Uğurladılar

Merkeze alınan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu için düzenlenen uğurlama töreninde gözyaşları sel oldu.15 ay boyunca görev yaptığı Tekirdağ’dan İçişleri Bakanlığı’nın 2016 yılı Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği’ne alınmasından...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Merkeze alınan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu için düzenlenen uğurlama töreninde gözyaşları sel oldu.
15 ay boyunca görev yaptığı Tekirdağ’dan İçişleri Bakanlığı’nın 2016 yılı Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği’ne alınmasından dolayı ayrılmak zorunda kalan Enver Salihoğlu için uğurlama töreni düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı uğurlama törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, kentte bulunan kurum müdür ve personelleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
“KANKA NEREYE YA?”
Uğurlama törenine katılanlarla tek tek vedalaşıp, helallik isteyen Vali Salihoğlu için vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. Yer yer hüzünlü anların yaşandığı veda töreninde yaşlı bir huzurevi sakinin, Vali Salihoğlu’na, “Kanka nereye ya?” demesine karşılık, Vali Salihoğlu’nun da, “Kankalık bitmez” demesi, vatandaşları tebessüm ettirdi. Son olarak Vali Salihoğlu, kentte görev yapan basın mensuplarıyla da vedalaşıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra da aracına binen Vali Salihoğlu, dualar ve gözyaşları eşliğinde kentten ayrıldı.
Öte yandan, Nevşehir Valiliği’nden Tekirdağ Valiliği’ne atanan Mehmet Ceylan’ın kısa süre içerisinde kente gelerek görev başı yapması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.