Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Valilik, Polis Müdürü Hakkında Soruşturma Başlattı

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Gazetecilere Yapılan Müdahalenin Kabul Edilemez Olduğunu Belirterek, Suistimal Veya Kasıt İhtimalleri Dahil En İnce Detayına Kadar Konunun Araştırılacağını İfade Etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Valilik, Polis Müdürü Hakkında Soruşturma Başlattı
Geçtiğimiz günlerde Adıyaman’da oynanan maç sonrası gazetecilere biber gazı ve cop ile müdahale edilmesi emrini veren polis müdürü hakkında soruşturma başlatıldı.
Geçtiğimiz hafta sonu Adıyaman Atatürk Stadında BAL Ligi’ne yükselme maçı sonrasında çıkan olayları görüntüleyen gazetecilere yönelik biber gazı ve cop ile müdahale edilmesinin üzerinden Adıyaman Valiliği soruşturma başlattı. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ahmet Ç görevinden uzaklaştırıldı. Soruşturma sonuçlandırılana kadar başka bir şubeye görevlendirilen Ahmet Ç’nin yerine emniyet amiri atandı.
Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, gazetecilere yapılan müdahalenin kabul edilemez olduğunu belirterek, suistimal veya kasıt ihtimalleri dahil en ince detayına kadar konunun araştırılacağını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.