Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Validen Aday Öğretmenlere Tavsiyeler

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu il genelinde göreve başlayan aday öğretmenlerle seslenerek, ”Meslek yaşamınız boyunca dürüst, namuslu ve örnek bir kişi olmaya özen gösterin, çalışkan olun, üretken olun” dedi.Valilik Toplantı...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu il genelinde göreve başlayan aday öğretmenlerle seslenerek, ”Meslek yaşamınız boyunca dürüst, namuslu ve örnek bir kişi olmaya özen gösterin, çalışkan olun, üretken olun” dedi.
Valilik Toplantı Salonu’nda aday öğretmenlere hitaben bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Meslek yaşamınız boyunca pek çok hedefleriniz olacak. İdareci olmak, daha üst düzey görevlere atanmak gibi. Meslek yaşamınız boyunca dürüst, namuslu ve örnek bir kişi olmaya özen gösterin, çalışkan olun, üretken olun” diye konuştu.
Konuşmasında, öğretmenlere çok büyük görevler düştüğünü dile getiren Vali Balkanlıoğlu, “Sizler hepiniz değişik branşlarda öğretmenlersiniz. Diyelim ki, velilerden, öğrencilerden büyük memnuniyet sağlıyorsunuz. Hep taze bir heyecanla hazırlanıp okula geliyorsunuz. Bütün öğrencileriniz sizi seviyorlar ve derslerinde çok başarılılar. Sizin gösterdiğiniz derslerde daha fazla soru çözülüyor. Bu sizin başarınız ama aynı zamanda okul müdürünün de başarısı sayılıyor. Bu nedenle de halk oraya rağbet ediyor. Neden? Çünkü, okul çok başarılı, müdür ve öğretmenler çok başarılı. Bütün veliler memnun. Sizlere çok büyük görevler düşüyor” diye konuştu.
Vali Balkanlıoğlu, “Okuldan mezun ve taze bilgilerle geldiniz. Zaman değişiyor, sürekli yenileniyor, bilgiler sürekli ilavelerle kendini yeniliyor. Eğer mezun olduğunuz okul bilgilerine gram ilave yapmadan eğitim hayatını sürdüreceğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Her gün taze bir bilgi ve heyecanla okula gitmeniz lazım. Ben bugün çocuklara ne anlatayım önceden hazırlanıp gitmenizde fayda var” diyerek şunları kaydetti: “Siz çok zor, çok kutsal, çok önemli bir göreve talip olmuşsunuz. Milletin geleceği açısından ne denli önemli olduğunu sizler benden daha iyi biliyorsunuz, eğitimcisiniz. Biz burada oturup sizlere seslenebiliyorsak bizde bir öğretmenin eseriyiz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.