Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Yıldırım’ın Malazgirt ziyareti

Muş Valisi Aziz Yıldırım ve İMSİAD üyeleri, Malazgirt ilçesini ziyaret etti.Beraberindeki İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile Malazgirt ilçesine gelen Vali Aziz Yıldırım, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, Jandarma Komutanı...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Yıldırım’ın Malazgirt ziyareti

Muş Valisi Aziz Yıldırım ve İMSİAD üyeleri, Malazgirt ilçesini ziyaret etti.

Beraberindeki İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile Malazgirt ilçesine gelen Vali Aziz Yıldırım, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, Jandarma Komutanı Samet Tonga ve İstanbul Muşlu Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Metin Haymana ile dernek üyeleri tarafından karşılandı. Muş Valisi Aziz Yıldırım ve berberindekiler, 1071 Zafer Anıtında kısa bir gezinti yaparak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Burada açıklamalarda bulunan İMSİAD Genel Başkanı olan Malazgirtli iş adamı Metin Haymana, doğduğu topraklarda bulunmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, “Ben bu tarihi ve şirin ilçede doğdum. Muş ilimizin bir evladıyım. Amacımız, bu tarihi ilçemizde neler yapabiliriz ve ne yatırımlar yapabiliriz diye dernek üyelerimizle geldik. Cumhurbaşkanımız bu tarihi ilçemize çok önem veriyor. Biz de İMSİAD üyeleri olarak tarihi ilçemize ne yatırımlar yapabiliriz diye geldik. Biz dernek olarak Muş ve tüm ilçelerini önemsiyoruz. Valimiz Aziz Yıldırım Beyle birlikte geldik. Valimize çok teşekkür ediyoruz. Dernek üyelerimiz de ilçemizi çok beğendi. İstanbul’daki tüm Muşlu iş adamlarına sesleniyoruz, gelin ilçenize sahip çıkın” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.