Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Vasip Şahin’den Silivri’ye nezaket ziyareti

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Silivri’ye atanan Kaymakam Ali Partal ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2017 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2017 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Silivri’ye atanan Kaymakam Ali Partal ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Silivri’de göreve başlayan Kaymakam Ali Partal’a ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali Şahin’i Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Hakan Karaaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay’ın yanı sıra çok sayıda kurum yöneticisi karşıladı.

Nüfus Müdürlüğü hakkında bilgi aldı

Karşılamanın ardından Kaymakamlık binasına giden Vali Şahin ve beraberindeki heyet önce binanın giriş katında bulunan Nüfus Müdürlüğünü ziyaret etti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, Silivri Kaymakamı Ali Partal’dan çipli kimlik kartlarına geçiş ve sınava girecek öğrencilere tanınan öncelik hakkında bilgi aldı. Bu konuda gerekli hassasiyetin gösterildiğini belirten Kaymakam Partal’a teşekkür eden Vali Şahin, daha sonra Kaymakamlık makamına çıktı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Hakan Karaaslan basına kapalı olarak 1 saati aşkın süre görüştü. Özellikle asayiş ve güvenlik konusunda bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette, Vali Şahin Kaymakam Partal ve Emniyet Müdürü Çalışkan’a yeni görevlerinde başarılar diledi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.