Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali uygulamaya katıldı, araç durdurup sürücülere çay ikram etti.

Giresun Valisi Hasan Karahan, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından her Ramazan Bayramı öncesi yapılan ’Trafikte Mola Vererek Hayata Gülümseyin’ yol uygulamasına katıldı. Araçları durduran Vali Karahan, sürücülere çay ikram etti.Keşap...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresun Valisi Hasan Karahan, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından her Ramazan Bayramı öncesi yapılan ’Trafikte Mola Vererek Hayata Gülümseyin’ yol uygulamasına katıldı. Araçları durduran Vali Karahan, sürücülere çay ikram etti.
Keşap Otogar mevkiinde yapılan uygulamaya katılarak araçları durduran Vali Karahan, mola alanına gelen sürücülerle sohbet ederek uzun yoldan geldikleri için dinlenmeleri gerektiğini söyledi.
Uygulamanın uzun yoldan gelen sürücülerin bir çay içimi dinlenmesini sağlayarak yol yorgunluğunu aldığını belirten Karahan, "Mola alanına gelen sürücüler yorgunluklarını çay ile attıktan sonra daha rahat bir şekilde yola devam etmeleri için güzel bir uygulama" dedi.
Karahan, "Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekiplerince, proje uygulaması kapsamında Ramazan Bayramı trafiğinin başladığı 2 Temmuz Cumartesi günü ile Bayram tatili bitimi olan 10 Temmuz Pazar günleri arasında, ’Mola’ uygulaması yapılarak bayram öncesi ve sonrası aileler güvenli bir yolculuk yapacak" ifadelerini kullandı.
Yol uygulamasından memnun olan sürücüler ise Vali Karahan ve beraberindekilere teşekkür ederek güzergahlarına devam etti. Yol uygulamasında Vali Karahan’a İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk de eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.