Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Ustaoğlu’nun Hizan ziyareti

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Hizan’da gezi ve incelemelerde bulundu.Ustaoğlu, Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu ve kurum amirleri tarafından karşılandı. Kaymakamlıkta kısa bir toplantı...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Ustaoğlu’nun Hizan ziyareti

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Hizan’da gezi ve incelemelerde bulundu.

Ustaoğlu, Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu ve kurum amirleri tarafından karşılandı. Kaymakamlıkta kısa bir toplantı gerçekleştiren Ustaoğlu’na, Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamitoğlu tarafından yöreye özgü kilim, bal ve fındık hediye edildi. Daha sonra kültür merkezinde muhtarlarla bir araya gelen Ustaoğlu, “Hizan ilçemiz toplam 35 bin civarında nüfusu ve 75 köyü ile büyük ilçelerimizden biri. Hizan bizim için en önemli marka değeri olan bal merkezi olan bir ilçemiz. Başta tarımsal ürünler olmak üzere her türlü meyve ve sebzenin en güzel şekilde yetiştiği mümbit topraklara sahip olan ilçemiz, maalesef bu güzelliklerden istifade edememiştir. Yıllardır bu bölgede bölücü örgütün sahnelemeye çalıştığı bir takım faaliyetler olmuştur. Ama gelinen noktada devletimiz her alanda etkin olduğu gibi ilimizin de ücra köşesine kadar huzur ve güvenlik tesis edilmiştir. Devletimiz sayesinde artık ilimizde huzur ve güveni yaşıyoruz. Bu bölge insanına acıyı tattıran hain örgüt emellerine ve arzularına ulaşmak için her türlü hainlik ve ihaneti yapmaya çalışırken, bizler de vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde buna izin vermeyeceğiz” dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Ustaoğlu, esnaf ve vatandaşla bir araya geldikten sonra İlçe Belediyesinde incelemelerde bulundu.

İlçe merkezindeki ziyaretini tamamlayan Ustaoğlu, daha sonra Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin köyünü ziyaret etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.