Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Tuna "Herkes otursun oturduğu yerde"

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Suruç’ta geçen yıl 20 Temmuz’da yaşanan olayın yıl dönümünde yapılması muhtemel gösterilere asla izin vermeyeceklerini söyledi.Yasak kararına rağmen Suruç’a gidecekleri uyaran Vali Tuna, “Ülkenin...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Suruç’ta geçen yıl 20 Temmuz’da yaşanan olayın yıl dönümünde yapılması muhtemel gösterilere asla izin vermeyeceklerini söyledi.
Yasak kararına rağmen Suruç’a gidecekleri uyaran Vali Tuna, “Ülkenin böyle bir gündemi varken yıl dönümü adıyla gidip buralarda gösteri yapma niyetinde olanlara zaten biz iyi niyetli bakmıyoruz. Bunlara kesinlikle müsaade de etmiyoruz. Zaten yasaklama kararı da aldık. Dolayısıyla öyle bir şeye izin vermeyeceğiz. Bunlar iyi niyetli girişimler değildir. Bunlar ülkeyi istikrarsızlaştırmaya yönelik gayretlerdir. Buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz, bunun bilinmesi lazım. Herkes oturduğu yerde otursun. Kamu düzeninin muhafazası için el birliğiyle gayret edelim. Bunu bozmaya çalışanlara da fırsat vermeyelim. Anmak isteyen her yerde anar. Basın açıklaması yaparlar. Gidip de bir yeri mabetleştirmeye gerek yok. Tabi ki kaybettiklerimiz bu ülkenin kayıplarıdır ama bunu her sene bir istikrarsızlık unsuru olarak anmaya kalkmak iyi niyetli davranışlar değil” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.