Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Tuna, alacak verecek tartışmasının kan davasına dönüşmesini önledi

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Eyyübiye ilçesinde iki aile arasında alacak verecek meselesi nedeniyle başlayan husumetin kan davasına dönüşmesini engelledi.Eyyübiye ilçesine bağlı Seksenören ile Bağışlar mahallelerinde ikamet eden...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2017 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2017 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Tuna, alacak verecek tartışmasının kan davasına dönüşmesini önledi

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Eyyübiye ilçesinde iki aile arasında alacak verecek meselesi nedeniyle başlayan husumetin kan davasına dönüşmesini engelledi.

Eyyübiye ilçesine bağlı Seksenören ile Bağışlar mahallelerinde ikamet eden Tay ile Biniesed ailelerinin üyeleri arasında geçtiğimiz günlerde alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle üyeler arasında çıkan kavgada 5 kişi taş ve sopalarla yaralanmıştı. Husumetin daha fazla büyümesini istemeyen Tay ailesinin üyeleri, Vali Tuna ile görüşmek için valilik önüne toplandı. Tuna, ailenin ileri gelenleriyle makamında bir süre görüştükten sonra, Biniesed ailesinin üyeleriyle de konuştu. Araya giren Vali Tuna’nın girişimleri ile sorun kan davasına dönüşmeden çözüldü. Tay ailesinin yakınlarından Seksenören Mahallesi Muhtarı Seyyid Çiftçi, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Vali Tuna’ya desteği dolayısıyla teşekkür etti.

Öte yandan, provokasyonlara karşı ise ailelerin yaşadıkları mahallelerde güvenlik önlemlerinin alındığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.