Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Pehlivan okulda incelemelerde bulundu

Vali Ali Hamza Pehlivan, Demirözü Mustafa Köseoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.Çeşitli programlara katılmak üzere Demirözü’ne gelen Vali Pehlivan, ilçedeki programları sonrasında Bayburtlu hayırsever işadamı Mustafa...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Pehlivan okulda incelemelerde bulundu

Vali Ali Hamza Pehlivan, Demirözü Mustafa Köseoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Çeşitli programlara katılmak üzere Demirözü’ne gelen Vali Pehlivan, ilçedeki programları sonrasında Bayburtlu hayırsever işadamı Mustafa Köseoğlu tarafından yaptırılan Mustafa Köseoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Ömer Coşar ve öğretmenlerden bilgiler alan Vali Pehlivan, öğrencilerin öğlen yemeklerine eşlik etti. Vali Pehlivan bir müddet sohbet ettiği öğrenciler, okul idarecileri ve öğretmenlere derslerde başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

Vali Ali Hamza Pehlivan’a ziyareti sırasında Demirözü Kaymakamı Ali Erdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Cemal Kiper, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.