Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Özdemir’den ’garnizon komutanı’ açıklaması

Edirne Valisi Günay Özdemir, ’Garnizon komutanlarının protokolden çıkarılması’ kararı ile ilgili, “O kararın içeriği nedir tam olarak bilmiyorum ama şu an biz programı aynen daha önce yaptığımız gibi. Aynı şekilde garnizon komutanımız...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne Valisi Günay Özdemir, ’Garnizon komutanlarının protokolden çıkarılması’ kararı ile ilgili, “O kararın içeriği nedir tam olarak bilmiyorum ama şu an biz programı aynen daha önce yaptığımız gibi. Aynı şekilde garnizon komutanımız çelengini koydu. Bu şekilde de bu programı devam ettiriyoruz" dedi.
Edirne’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Törende bando eşliğinde saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün ve valilikten izin alan sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri anıta çelenk sundu. Törene, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, kurum müdürleri ve askerler de katıldı. Edirne’de 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün’ün törene katılıp Atatürk Anıtına çelenk sunması dikkatlerden kaçmadı.
Vali Özdemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Bayramımız bütün halkımıza, ülkemize ve bütün insanlığa kutlu olsun diyorum. Çünkü Cumhuriyet insanlar arasında kardeşliği, barış sağlayacak olan en iyi rejimdir şu ana kadar. Ve Türkiye’de Atatürk Cumhuriyeti halkımızın büyük bir katılımı ve desteğiyle halkımız için kurmuş ve şu ana kadar da hem Cumhuriyetine hem demokrasisine sahip çıkmıştır” dedi.
Özdemir, ’Garnizon komutanlarının protokolden çıkarılması’ kararı ile ilgili ise, “O kararın içeriği nedir tam olarak bilmiyorum ama şu an biz programı aynen daha önce yaptığımız gibi. Aynı şekilde garnizon komutanımız çelengini koydu. Bu şekilde de bu programı devam ettiriyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.