Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Özcan’a Duygusal Veda

Son Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, eşiyle birlikte kentten ayrıldı.Vali Vahdettin Özcan, kendisini uğurlamak için Hükümet Konağı önünde toplanan kalabalığa seslendi. Çankırı’yı hiç unutmayacağını...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Son Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, eşiyle birlikte kentten ayrıldı.
Vali Vahdettin Özcan, kendisini uğurlamak için Hükümet Konağı önünde toplanan kalabalığa seslendi. Çankırı’yı hiç unutmayacağını ifade eden Özcan, 5 yıl önce yine bir Ramazan ayında göreve başladığını hatırlattı.
Çankırı’nın bu ülkenin çimentosu olduğunu vurgulayan Özcan, "Çankırı benim ilk göz ağrım. Çankırı Türkiye’ye lazım olan bir kenttir. Çankırı insanının ayakları bu topraktadır. Sizler Türkiye’nin çimentosusunuz. Tek bir ricam var. Güneydoğu’da, Doğu’da, büyük şehirlerimizde polislerimizi, askerlerimizi şehit eden bu alçakları, bu şerefsizleri unutmayın. Bunlara haklarınızı helal etmeyin. Allah bunları kendi çukurlarında boğsun. Bugün yine 7 polisimizi ve 4 vatandaşımızı şehit ettiler" diye konuştu.
Özcan, "Çankırı’ya vali alarak gelecek olan mesai arkadaşımız Mesut Beye başarılar diliyorum. Bilerek, bilmeyerek kırmış olduğum mesai arkadaşlarım vardır, onlardan özür diliyorum. Haklarını helal etsinler. Benim de sizde hakkım varsa helal olsun. Benimle birlikte mesai yapan milletvekillerimize, siyasi parti il başkanlarımıza, memurlarımıza, değerli vatandaşlarımıza haklarınızı helal edin diyorum" diye konuştu.
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e ayrıca teşekkür eden Özcan, "İrfan Bey sizin için bir şanstır. O şansı üç dönemdir kullanıyorsunuz. Bundan sonra da inşallah milletvekillerinizle birlikte Çankırı’nın gelişmesi için gereğini yaparsınız. Ben Çankırı’nın elçisi olarak İstanbul’da olacağım" ifadelerini kullandı.
Özcan, vatandaşlara özel telefon numarasını vererek İstanbul’a yolu düşenlerin kendisini arayabileceğini söyledi. Zaman zaman duygusal anlar yaşayan Vali Özcan’ın gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.