Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Necati Şentürk köylünün sorununu yerinde dinliyor

Kırşehir’de yaptığı köy ziyaretleri ile köylünün sorunlarını yerinde dinleyen ve gören Vali Necati Şentürk, merkeze bağlı Değirmenkaşı köyünü ziyaret etti.Köy muhtarı Ramazan Eker’den köy hakkında bilgi alan Vali Şentürk, köylere...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Necati Şentürk köylünün sorununu yerinde dinliyor

Kırşehir’de yaptığı köy ziyaretleri ile köylünün sorunlarını yerinde dinleyen ve gören Vali Necati Şentürk, merkeze bağlı Değirmenkaşı köyünü ziyaret etti.

Köy muhtarı Ramazan Eker’den köy hakkında bilgi alan Vali Şentürk, köylere götürülen hizmetlerin her geçen yıl daha da arttığını söyledi.

Köylerde yaşayan vatandaşların sorunlarını kendi ağızlarından dinlemek için köy ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Vali Necati Şentürk, “İlimizin en büyük ve çok nüfuslu köylerinden biri olan Değirmenkaşı Köyünde yaşayan vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu geçimini tarım ve hayvancılıktan sağlamaktadır.

Devletimiz de uyguladığı teşviklerle köylümüzün hayat standardını yükseltmek için gereken desteği vermektedir.

Köylerimize yönelik yatırımların kaliteli ve uzun soluklu olmasına dikkat ediyoruz. Köylerimizi sık sık ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geliyor, onlarla sohbet ediyor ve sorunlarına çözümler üretiyoruz” dedi.

Ayrıca, köyde yaşayan ve yardıma muhtaç bir kişilerin de evini ziyaret eden Vali Şentürk, ihtiyaç sahiplerinin evlerinin yenilenmesi için ilgililere gereken talimatları verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.