Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Karaloğlu Yangını Havadan İnceledi

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kumluca ilçesinde devam eden orman yangında havadan ve karadan çalışma yapan ekipleri ziyaret ederek yangın hakkında bilgi aldı.Antalya’nın Kumluca ilçesinde dün başlayan orman yangını büyüyerek devam ediyor....

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kumluca ilçesinde devam eden orman yangında havadan ve karadan çalışma yapan ekipleri ziyaret ederek yangın hakkında bilgi aldı.
Antalya’nın Kumluca ilçesinde dün başlayan orman yangını büyüyerek devam ediyor. Vali Münir Karaloğlu havadan ve karadan çalışma yapan ekipleri ziyaret ederek yangın hakkında bilgi aldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Karaloğlu, “Vatandaşımızın oluşan zararları yangın söndürüldükten sonra hızlıca tespiti yapılıp giderilecektir. Vatandaşımız müsterih olsun” dedi.
Yangın söndürme çalışmalarının devam ettiğini belirten Karaloğlu, “Yangına, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na bağlı ekipler 9 helikopter, 3 uçak, 50 yangın söndürme aracı ve 400 personelle müdahale ediyor. Yangının yerleşim alanlarına sıçramaması için Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye teşkilatı mücadele veriyor. Şu anada kadar yaklaşık 150 hektar alanda etkili olan yangında ilk belirlemelere göre 14 ev, çok sayıda sera ve narenciye bahçesi zarar gördü" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.