Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Karaloğlu, Bursa’ya Veda Etti

Bursa’dan Antalya’ya tayini çıkan Vali Münir Karaloğlu, Bursa protokolü ve vatandaşlarla vedalaştı. Vali Karaloğlu, “Antalya’ya gidiyorum ama yüreğimin bir parçası Bursa’da kalacak” dedi.Cumhurbaşkanı tarafından imzalanan valiler...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’dan Antalya’ya tayini çıkan Vali Münir Karaloğlu, Bursa protokolü ve vatandaşlarla vedalaştı. Vali Karaloğlu, “Antalya’ya gidiyorum ama yüreğimin bir parçası Bursa’da kalacak” dedi.
Cumhurbaşkanı tarafından imzalanan valiler kararnamesine göre Bursa Valisi Münir Karaloğlu Antalya Valiliği’ne getirilirken, Bursa’nın yeni Valisi İzzettin Küçük oldu. Tarihi Heykel Valilik Binası’nda Bursa protokolü ile buluşan Vali Karaloğlu ve eşi Sevim Karaloğlu, herkes ile tek tek vedalaştı. Kendilerini uğurlamaya gelenlere teşekkür eden Vali Karaloğlu, “Bursa’da güzel bir 3 yıl geçirdik. Ekip ruhu ile Bursa’da güzel şeylere imza attık. Şimdi ise Antalya’ya gidiyoruz. Hep söylüyorum; yüreğimin bir parçası Bursa’da kalacak. Bizler çalıştığımız bölgeleri kolay kolay unutmayız. Belki Bursa’ya vali olarak veda ediyorum. Ama insan olarak veda etmiyorum. Yüreğim, gönlüm Bursa’da kalmaya devam edecek. Burada edindiğimiz dostluklar, biz yaşadıkça yaşamaya da devam edecek. Göstermiş olduğunuz vefaya ve yakınlığa şahsım, eşim ve ailem adına çok teşekkür ediyorum. Antalya’da açık bir kapınızın olduğunu bir evinizin olduğunu her birinizin bilmesini istiyorum. Tekrar haklarınızı helal edin” dedi.
Daha sonra Valilik binasından ayrılan Vali Karaloğlu ve eşi uzun süre dışarıda onları bekleyen vatandaşlarla vedalaştı. Sevim Karaloğlu, arabaya bindikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Vali Karaloğlu Bursa’dan ayrılmadan önce Emir Sultan Hazretleri’nin kabrini ziyaret etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.