Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kamçı Yahyalı’da Muhtarlarla Buluştu

Vali Süleyman Kamçı, Yahyalı ilçesine bağlı mahallelerin muhtarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.Yahyalı İlçesi ziyareti kapsamında Vali Kamçı, ilk olarak Yahyalı Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Mehmet Alper Çığ,...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Kamçı Yahyalı’da Muhtarlarla Buluştu

Vali Süleyman Kamçı, Yahyalı ilçesine bağlı mahallelerin muhtarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Yahyalı İlçesi ziyareti kapsamında Vali Kamçı, ilk olarak Yahyalı Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Mehmet Alper Çığ, Belediye Başkanı Esat Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı, ilçe Emniyet Amiri ile daire amirleri ve personel tarafından karşılanan Vali Kamçı, kaymakamlıkta birimleri tek tek gezerek Kaymakam Mehmet Alper Çığ’dan bilgi aldı.

Ziyareti kapsamında Pınarbaşı Belediyesi’ni de ziyaret eden Vali Kamçı, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik durumunun yanı sıra eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, hayvancılık, altyapı ve üst yapı durumları hakkında Belediye Başkanı Esat Öztürk’ten detaylı brifing aldı.

Daha sonra Yahyalı ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Kamçı, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde gerçekleştirilen bu buluşmaların mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmek, muhtarların dile getirdikleri istek, talep ve sorunlarını dinleyerek süratle çözüm üretmek amacını taşıdığını ifade etti.

Muhtarların talep ve sorunlarına hızla çözüm üretmek amacıyla Yahyalı’da düzenlenen toplantıya, Vali Kamçı, Kaymakam Mehmet Alper Çığ, Belediye Başkanı Esat Öztürk, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.

Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Vali Kamçı, sorunları not alarak çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Toplantı, muhtarların mahallelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletmesi ile devam etti. Toplantının sonunda Vali Kamçı muhtarlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.