Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kamçı Sarıoğlan’da muhtarlarla bir araya geldi

Vali Süleyman Kamçı, Sarıoğlan ilçesine bağlı mahallelerin muhtarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.Sarıoğlan ilçesi ziyareti kapsamında Vali Kamçı, ilk olarak Sarıoğlan Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Vekili Hasan...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Kamçı Sarıoğlan’da muhtarlarla bir araya geldi

Vali Süleyman Kamçı, Sarıoğlan ilçesine bağlı mahallelerin muhtarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Sarıoğlan ilçesi ziyareti kapsamında Vali Kamçı, ilk olarak Sarıoğlan Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Vekili Hasan Taş, Belediye Başkanı Yusuf Akbulut, İlçe Jandarma Komutanı, ilçe Emniyet Amiri ile daire amirleri ve personel tarafından karşılanan Vali Kamçı, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik durumunun yanı sıra eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, hayvancılık, altyapı ve üst yapı durumları hakkında Kaymakam Hasan Taş’tan bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Sarıoğlan Cumhuriyet Savcısı Halit Bilgiç’i de makamında ziyaret eden Vali Kamçı, Savcı Bilgiç’e çalışmalarında başarılar diledi. Ziyareti kapsamında Sarıoğlan Belediyesi’ni de ziyaret eden Vali Kamçı, Belediye Başkanı Yusuf Akbulut’tan ilçenin durumu hakkında detaylı brifing aldı. Vali Kamçı, ziyaretten sonra Kaymakam Vekili Hasan Taş ve Belediye Başkanı Yusuf Akbulut ile birlikte ilçenin semt pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra Sarıoğlan ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Kamçı, ‘Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları’ çerçevesinde gerçekleştirilen bu buluşmaların mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmek, muhtarların dile getirdikleri istek, talep ve sorunlarını dinleyerek süratle çözüm üretmek amacını taşıdığını ifade etti. Muhtarların talep ve sorunlarına hızla çözüm üretmek amacıyla Sarıoğlan’da düzenlenen toplantıya, Vali Kamçı, Kaymakam Vekili Hasan Taş, Belediye Başkanı Yusuf Akbulut, daire amirleri ile muhtarlar katıldı. Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Vali Kamçı, sorunları not alarak çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Toplantı, muhtarların mahallelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletmesi ile devam etti. Toplantının sonunda Vali Kamçı muhtarlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.