Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Güvençer’den yılın ilk muhtarlar toplantısı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2018 yılının ilk Muhtarlar Toplantısını Şehzadeler ilçesine bağlı mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdi. Vali Güvençer toplantıda muhtarların dilek ve şikayetlerini dinledi.Manisa Valisi Mustafa Hakan...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Güvençer’den yılın ilk muhtarlar toplantısı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2018 yılının ilk Muhtarlar Toplantısını Şehzadeler ilçesine bağlı mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdi. Vali Güvençer toplantıda muhtarların dilek ve şikayetlerini dinledi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, muhtarların sorun ve önerilerini dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği Muhtarlar Toplantısını Şehzadeler ilçesine bağlı mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdi. 2018 yılının ilk muhtarlar toplantısı Şehzadeler Kaymakamlığı ev sahipliğinde düzenlendi. Vali Mustafa Hakan Güvençer yaptığı açılış konuşmasında “Muhtar arkadaşlarım bu günleri iyi değerlendirebilmek, hayır dua alabilmek manasıyla, çok ağır bir yük yüklenmiş olmakla birlikte aynı zamanda çok büyük bir avantaja da sahipler. Sizler kadar, kamu hizmetkarı olan arkadaşlarım da eğer konumlarını doğru değerlendirebilirlerse, doğru değerlendirebilirsek bu fırsata sahipler. Allaha çok şükür önümüzde yumaklaşmış, düğümlenmiş çok ciddi, bizi yoracak sorunlar yok. Geçen seneden bu seneye mutlaka bazı sorunlar çözüldü, bazı sorunlar belki bu seneye kaldı. Bu toplantıda konuşulan her şey tutanak altına alınarak, başta kaymakam arkadaşlarımız olmak üzere, vilayetteki birimlerimizce elbirliği ile takip edilerek, çözülebilecekler nihayetlendirilecek” dedi.

Vali Güvençer’in ardından konuşan Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 2017’de genel olarak neler yapıldığını anlattı. Çorumluoğlu, yapılan ilk muhtarlar toplantısında dile getirilen sorunların çözümüne yönelik yapılan işlemleri slayt eşliğinde sundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de kendilerinin belediye olarak kamu kurumları ile yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Çelik, “Muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Yeni muhtarlık binaları yaptık, özellikle eski beldelerde, köylerde muhtarlıkların bakımını yapıyoruz. Onların kültürel faaliyetlerine destek sağlıyoruz bundan sonra da bunlara devam edeceğiz” diye konuştu.

Daha sonra, Şehzadeler ilçesi mahalle muhtarları söz alarak geçen yıl dile getirilen ve çözülen sorunlar nedeniyle teşekkür ederek istek, öneri ve şikayetlerini aktardılar.

Toplantıya Vali Güvençer’in yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, İl Emniyet Müdürü Vekili Ümit Ayhan, Büyükşehir Belediyesi temsilcileri, İl Mahalli İdareler Müdürü Polat Yılmaz, bazı il müdürleri, Şehzadeler İlçe müdürleri ve Şehzadeler ilçesi mahalle muhtarları katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.